Senest revideret 20-05-2022

Ved at oprette en SimplyJob-konto accepterer du at være begrænset af disse brugsbetingelser og vores privatlivspolitik, som er medtaget i denne aftale. Hvis du ikke accepterer at være bundet af alle vilkårene i denne aftale, kan du ikke oprette en SimplyJob-konto. Denne aftale er en elektronisk kontrakt mellem dig og SimplyJob ApS, der fastlægger de juridisk bindende vilkår, du skal acceptere for at bruge vores service.


Hvilke type oplysninger indsamler vi?


SimplyJob ApS indsamler dit navn, efternavn, fødselsdagsdato, e-mail, telefonnummer, uddannelsesniveau, adresse, by, postnummer, land og profilbillede. Vi indsamler også informationer om dine sprogkompetencer, dine erfaringer, kompetencer og interesser samt antal år, du har været på arbejdsmarkedet og din seneste stilling og job. Desuden indsamler vi oplysninger om, hvor mange jobs du har søgt, hvilke jobs du har søgt, hvornår du har oprettet dig i vores app og på hvilket device og IP-adresse.


Hvor gemmes dine personlige data?


De data, vi indsamler fra dig, opbevares i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EEA"), men kan også overføres til og behandles i et land uden for EØS. Enhver sådan overførsel af dine personoplysninger vil blive gennemført i overensstemmelse med gældende love.


Hvor længe gemmes dine personlige data?


SimplyJob ApS beholder dine data i 5 år. Har du ikke været aktiv i fem år — det vil sige, at du ikke har logget ind i 5 år — slettes din profil og dine data. Vi gør dig opmærksom via e-mail og SMS 12, 9, 6, 5, 4, 3, 2, 1 måneder inden din profil slettes. Logger du ikke ind, efter disse notifikationer er sendt, slettes din profil automatisk.


Hvem er ansvarlig for dine personlige data?


SimplyJob ApS er den registeransvarlige for de personlige data, du sender til os og ansvarlig for dine personlige data i henhold til databeskyttelsesloven, som gennemfører EU's databeskyttelsesdirektiv (95/46/EF).


Hvad bruger vi dine oplysninger til?


Ved at acceptere SimplyJobs brugervilkår giver du tilladelse til følgende:

 • - Du accepterer, at SimplyJob kan henvende sig til dig via e-mail, telefonisk og på SMS.
 • - Du accepterer, at SimplyJob henvender sig til dig med henblik på at brande virksomheden. Vi bruger dine oplysninger til at sende dig marketing meddelelser, kommunikere med dig om vores tjenester og informere dig om vores politik og vilkår.
 • - Du accepterer, at Simplyjob kan tage kontakt til dig med hensyn til spørgsmål til din profil, spørgsmål til din adfærd eller andet.
 • - Du accepterer, at vi bruger dine oplysninger til at svare dig, når du kontakter os.
 • - Du accepterer, at SimplyJob må videregive dine personlige data (din ansøgning og dit CV) til tredjepart. Denne tredjepart er de virksomheder, du søger job hos. Når du søger et job, tilkendegiver du, at du kender navnet på den virksomhed, som SimplyJob videregiver dine personlige data til. Det betyder, at du giver samtykke til, at en tredjepart må henvende sig til dig via e-mail og telefonisk.
 • - Du accepterer, at SimplyJob må videregive dine personlige data til tredjepart via ATS-systemer. Denne tredjepart er de virksomheder, du søger job hos. Når du søger et job, tilkendegiver du, at du kender navnet på den virksomhed, som SimplyJob videregiver dine personlige data til via virksomhedens ATS-system.
 • - Du accepterer, at SimplyJob analyserer din adfærd på platformen, så vi kan optimere platformen.

Hvad bruger vi din Facebook-profil til?


Hvis du vælger at logge ind med Facebook, bruger SimplyJob din profil til at hente dit profilbillede og dit navn. På den måde bliver din konto oprettet på få sekunder. SimplyJob genererer ingen Facebook-opslag på dine vegne.


Hvordan beskytter vi dine personlige data?


Vi har taget tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab, manipulation og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med teknologiske fremskridt og udvikling.


Sletning af data


Brugerne af SimplyJob kan til enhver tid anmode om at få slettet sine data (CV og profil). Dette gøres til mailen support@simplyjob.com


Hvad er dine rettigheder?


Du har ret til at anmode om oplysninger om de personlige oplysninger, vi gemmer om dig, når som helst. Hvis dine data er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, kan du bede om at få oplysningerne rettet eller fjernet. Vi kan ikke fjerne dine data, når der er krav om juridisk opbevaring. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til os ved at bruge dataene til markedsføringsformål. Du kan også kontakte os ved at sende en e-mail tilsupport@simplyjob.com Dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven påvirkes ikke.


Ændringer i dine oplysninger:


Du kan til enhver tid redigere i dine oplysninger ved at logge ind på SimplyJob-appen. Hvis du har brug for hjælp, kan du skrive til SimplyJob via support@simplyjob.com. Indeholder dit CV ukorrekte eller ulovlige oplysninger, ændrer vi i dine indtastede oplysninger. Hvis dette sker, informerer vi dig via din oplyste e-mail eller dit oplyste telefonnummer.


Registrering og kontosikkerhed:


Som bruger af SimplyJob kræves det, at du oplyser dit rigtige navn og sande oplysninger. Dine forpligtelser over for os i forhold til registrering og opretholdelse af sikkerheden på din konto inkluderer følgende:

 • - Du må ikke angive forkerte personlige oplysninger på SimplyJob eller oprette en anden bruger end dig selv uden tilladelse.
 • - Hvis vi deaktiverer din konto, må du ikke oprette en ny uden vores tilladelse.
 • - Du må ikke bruge SimplyJob-appen, hvis du er under 11 år.
 • - Du forpligter dig til at holde dine kontaktoplysninger opdaterede.

Ansvarsfraskrivelse:


 • - Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.
 • - Hvis der foretages ændringer, eller hvis vi nedlægger vores service, gøres vi ikke ansvarlige for tab af dine oplysninger.
 • - Vi gøres ikke erstatningsansvarlige for de informationer, som findes på SimplyJob-appen.

Ophør:


Hvis du overtræder denne erklærings ånd og indhold eller mulig juridisk eksponering for os, kan vi forhindre dig i at gøre brug af vores app. Vi vil meddele dig det via e-mail.


Kontrollant af personlige data:


SimplyJob ApS

Burmeistersgade 7, 3. Tv

1429 København K

Danmark

CVR-nummer: 38485679

E-mail: support@simplyjob.com

Postadresse: Burmeistersgade 7, 3. Tv 1429 København K.